creator productions

Bedrijfsvideo het communicatiemiddel bij uitstek!

Waarom is een bedrijfsvideo het communicatiemiddel bij uitstek?

Je hebt een idee, maar weet niet goed hoe je dit moet vertalen naar beeld…

Als professional op jouw bedrijfsgebied wil je met meer mensen in contact komen en binnen 90 sec. duidelijk maken waar jouw bedrijf of product voor staat. Je kunt dat doen via (ouderwetse) mailing, of je kunt een korte video laten maken, waarin je direct duidelijk maakt wat je wilt communiceren. Tegenwoordig is een video het communicatiemiddel bij uitstek! Wat zijn de voordelen van een bedrijfsvideo voor u? Lees meer…

Hieronder onze eigen bedrijfspromo. Wij hebben onze celletjes laten kraken om een zo duidelijk en simpel mogelijke boodschap te verpakken in beeld. Lisa Dekker heeft in deze clip gefigureerd en bruikbare input geleverd tijdens de opnamen.

CP90- PROMO

INSTAGRAM TEASER

%d bloggers liken dit: