Roy for All

Personal trainer Roy, gaf ons de opdracht een bedrijfsvideo te maken. Het moest vrolijkheid, sportiviteit, alle leeftijden, doorgroeimogelijkheden en vooral geen agressie uitdrukken. Oh ja, het liefst met klassieke muziek erin verwerkt!

Het idee was i.o.v. met Roy al snel geboren, de figuranten werden ingelicht en de afspraak voor opnamen werden gepland.

Kortom, kijk gewoon maar even…..

Reactie: Ik heb de samenwerking met creator productions als zeer professioneel ervaren in een bijzonder gemoedelijke sfeer. Waar de wensen en de ideeën van de klant goed worden meegenomen en heel goed worden verwerkt in het eindproduct. Ik ben heel blij met mijn promo filmpje. En heb heel veel postieve berichten ontvangen van mensen die hem hebben gezien.
Ik ben hier Charles en Lisa Dekker erg dankbaar voor.

Een tevreden klant,

Roy Tan

%d bloggers liken dit: