CharlyShortfilms

Wij willen je raken met wat wij maken!  In deze tijd, die bol staat van negativiteit,  brengen wij films die je minimaal een glimlach om de mond zal brengen…
 
THE UNEXPECTED 
 
zijn allemaal short films (ca. 10 min.) gebaseerd op de verhalen geschreven door Charly Dekker, die een onverwacht einde hebben. Het zijn stuk voor stuk bizarre verhalen die je op het verkeerde been zetten en je in de allerlaatste minuut volledig verrassen.
Bij invulling van de personages wordt samengewerkt met figuranten en (beginnend) acteurs en actrices. Wij willen samen met deze vrienden van charlyshortfilms groeien in wat we doen uit liefde voor het vak en een podium zijn voor iedereen die met hart en ziel aan de films meewerkt!  Ons doel is elke 2 maanden een nieuwe korte film te produceren!
 

Dus ben jij een figurant, (beginnend) acteur en kun jij je wel vinden in bovenstaande, reageer dan!  Dan houden we jou op de hoogte als er weer een script klaar is. Wie weet schitter jij dan wel in een van de aankomende producties. Wij kijken uit naar jouw reactie!

GRATIS 4 charlyshortfilms….. 

WIL JIJ ONS SUPPORTEN?

%d bloggers liken dit: