Route 63…

Route 63 is een programma, waarbij Charly en echtgenote Gerda allerlei interessante, soms muzikale maar altijd buiten-gewone mensen ontmoeten. Route 63 staat voor de nieuwe (levens) route die Charly (est. 63) genomen heeft. (zo…meteen maar even het logo uitgelegd..)

De afleveringen zullen ca. 20 minuten duren en te zien zijn op deze website en ons youtube kanaal.

Samen met Gerda, die camera, geluid en licht voor haar rekening neemt, hebben wij een voorliefde voor mooie, ontroerende en boeiende verhalen van mensen. Dat is dus ook de insteek geweest om een prachtige reis langs allerlei plekken te maken en hier mooie mensen met soms speciale bezigheden, te portretteren.

Dit programma wordt volledig in eigen beheer gemaakt en uit eigen middelen gefinancierd. Doel is om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten (mee)genieten en op termijn een groter platvorm te zoeken dan youtube en deze website…

Het belooft een mooie afwisselende reis te worden langs diverse mooie verhalen.

Voor de eerste eerste aflevering zijn wij afgereisd naar Duitsland, tja wat je ver haalt…

Groetjes Charly en Gerda

 

 

Een ontmoeting met een prachtig persoon op een zomerse dag in Emmerich (D) Gesiena Verschuur is bekend onder de naam Estrellita en is in de zestiger jaren ontdekt in het programma Nieuwe Oogst. Nu runt zij een mexicaanse bistro in het hart van Emmerich am Rhein. Voor ons reden genoeg om haar eens te ontmoeten en haar verhaal in beeld te brengen..

 

 

Voor Route 63 zijn we deze keer in franse sferen. Ik ontmoette Edouard van de Velde, een franse chansonnier met een Nederlandse achternaam. Het werd een bijzondere ontmoeting en een indrukwekkend verhaal over veerkracht en iets wat destructief is ombuigen naar iets moois en constructiefs.

Met dank aan: De Oude Keuken Bakkum, De Rijpereilanden de Rijp

Chansons: Marche de Nuit (Edouard), Dans Moi (L.Cohen)
Idee en Realisatie Creator Productions

 

Heb je er van genoten en wil je op de hoogte gehouden worden? Abonneer je dan (gratis) op ons you tube kanaal met 1-klik…

%d bloggers liken dit: