Team

Team

Creator Productions (CP) zijn Charles en dochter Lisa dekker en is ontstaan zijn vanuit een lang gekoesterde wens om creativiteit te benutten en te bundelen. Omdat er al jaren een grote affiniteit is met beeld en geluid hebben Charles en dochter Lisa hun kwaliteiten samengevoegd onder de naam Creator Productions.

Een goed verhaal blijft ‘kleven’ daarom bedenken ze bij creator productions altijd een leuk verhaal om de boodschap in te verpakken! Er kan een registratie gemaakt worden van wie wat doet en wat er precies gebeurd in een bedrijf of organisatie, maar Charles en Lisa zien het als een uitdaging om daar een mini ‘speelfilm’ van te maken! 

Daarbij kunt u zelf de hoofdrol spelen, maar dat kunnen natuurlijk ook figuranten zijn, die u zelf inbrengt of e.v.t.  door ons laat verzorgen. 

Charles is al jaren als zelfstandige creatief bezig met film en componeren van muziek, die hij in de eigen studio opneemt. Daarnaast heeft hij diverse programma’s geproduceerd met het team van Aardbij Producties.

 

 

Charles bedenkt de scripts, filmt en monteert… Dat is genoeg:)

 

Lisa acteert in onze eigen short Horror movies, is professioneel visagiste, heeft al veel figuratie opdrachten gedaan voor diverse castingbureaus en is in 2017/-18 te zien geweest in een landelijk programma van Net5
genaamd De Bachelor.

 

Lisa weet wat het is om voor de camera te staan, heeft een grote creatieve inbreng, doet de regie op de set, doet de casting, zorgt voor visagie en styling en zal uw aanspreekpunt zijn voor tijdens en na de opnames
%d bloggers liken dit: