DE FILMS

ICICLE – they can’t be trusted!

@charlyshortfilms

ICICLE – They can’t be trusted

ICICLE is de eerste van de serie , THE UNEXPECTED n.a.v. verhalen geschreven door Charly Dekker die een onverwacht einde hebben. Het zijn stuk voor stuk bizarre verhalen die je op het verkeerde been zetten en je in de allerlaatste minuut volledig verrassen.

Bij invulling van de personages is gebruik gemaakt van figuranten en (beginnend) acteurs en actrices. Wij willen samen met deze vrienden van charlyshortfilms groeien in wat we doen uit liefde voor het vak en een podium zijn voor iedereen die met hart en ziel aan de films meewerkt!

John Dull – Michael Sarioglu
Tracey Love – Shiela van Schagen
Figurante – Gerda Dekker
Facilitair – Ron v/d Vlies
Verhaal – Charles Dekker
Productie en Realisatie – charlyshortfilms + Creator Productions

Serie: charlyshort the unexpected

Formaat : HD 16:9
Jaar : 2020
Duur : 9:12 min.

Synopsis:

John Dull, 42 jaar, is een middelmatige kantoorman die een wat teruggetrokken bestaand leidt. Hij gaat elke dag met de bus naar het gemeentehuis waar hij werkt als archivaris. John is vrijgezel en heeft nog nooit een echte relatie gehad. Het wil gewoon niet zo lukken wat er bij John toe heeft geleid, dat hij vrouwen steeds meer is gaan haten!
Hij heeft er lang over nagedacht, maar gaat via een dating app een vrouw naar zijn huis lokken voor een diner voor twee. Geen gewoon diner, maar een diner met dodelijke afloop… John gaat de perfecte moord voorbereiden en maakt het perfecte wapen hiervoor, een ijspegel! Het moordwapen smelt, evenals dna en vingerafdrukken.
Hij plaats een oproep en er reageert al snel iemand op, tracy666. Hij maakt een afspraak voor een avontuurlijk diner en dit diner zal haar laatste zijn, dat zal haar leren! Of toch niet?

Vanaf 25 december 10 uur te zien…. via deze site, YouTube en onze socials

FEAR!

@charlyshortfilms

FEAR – Short Horror

Actress & Story           –    Angela Verboom
Scare actress               –   Michelle Bogaarts
Production assistant  –    Gerda Dekker
Director                        –    Charles Dekker
Producer                      –    charlyshortfilms + Creator Productions

Formaat : HD 16:9
Jaar : 2020
Duur : 4:13 min.

Serie:  geen

In september 2020 heb ik een horror contest gehouden. Degene met het leukste verhaal mocht zelf acteren in zijn of haar eigen korte horror film.

De winnares, Angela Verboom heeft samen met vriendin Michelle Bogaarts (scare Actress) een mooie prestatie geleverd in deze short horror. Wij hopen dat je er net zo van geniet als wijzelf hebben gedaan en nog steeds doen! 

Synopsis:

Angela wordt wakker op een bospad, zij weet niet meer wat er gebeurt is en hoort een akelig geluid, ze pakt haar fiets en fietst zo snel ze kan naar haar flatwoning. Ze is volledig in paniek als ze ziet dat ze achtervolgt wordt door een meisje in een vieze oude jurk en eng gezicht. Ze kan net op tijd haar woning inkomen. Ze raapt zichzelf bij elkaar en doet de deur open…

Scroll Up