Uw videoboodschap binnen 1-maand klaar!

 

Uw videoboodschap binnen 1-maand klaar!

Week 1 Brainstorm en maken van een draaiboek
Samen gaan we kijken wat jouw idee is, dit wordt omgezet in een draaiboek/script, want dit gaan wij gebruiken tijdens de filmshoot.

Week 2. Opnames
Nu gaan wij de video opnemen volgens het draaiboek op de afgesproken locatie(s). Dit zou in heel Nederland, bijvoorbeeld bij jouw bedrijf, kunnen zijn.

Week 3. Editing
Nu wordt het interessant…Nu zetten wij alle beelden op de juiste volgorde, brengen alles op kleur (color-grading) voor het juiste gevoel en maken er een verhaal van.
Wij voegen ook muziek, geluidseffecten en eventueel een *voice-over toe.

Week 4. Beoordeling en oplevering
Spannend… Wij laten jou de video zien en kijken samen naar mogelijke aanpassingen op jouw terugkoppeling. Dan wordt jouw film geleverd op een usb-stick en/of digitaal. Dan kun je er lekker direct mee aan de slag!

Voor alle opdrachten geldt, dat er eerst een heldere prijsopgave door ons aan u overlegd wordt, waarna er na wederzijds goedvinden, een start wordt gemaakt met bovenstaand traject. Duidelijkheid voorop:)

Hieronder een voorbeeld van een korte commercial:

Voor een film van max.90 sec: wij maken samen met u het filmscript, vier uur opname op 1-locatie, vier uur HD montage, beperkte visagie (mattering), rechtenvrije stockmuziek, uw logo verwerkt in de promo, tekst over beeld, nabewerking, één herziening, digitale aanlevering en/of op usb-stick, oplevering binnen 1 maand!

v.a. € 850,-

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? mail, app of bel en je weet snel meer!

*Mogelijke extra’s zoals; voice over, 4K opnames, opname op meer dan 1 locatie, verzorgen van figuranten, drone beelden, uitgebreide visagie e.d. zijn allemaal mogelijk!

* in overleg

Commercial Fabouliz Beauty – ga nooit zelf experimenteren…

%d bloggers liken dit: